Alla kostnader för Joint Academy kan räknas in under högkostnadsskyddet. Det innebär att du kan uppnå gränsen för frikort (1 150 kr i patientavgifter inom loppet av ett år från ditt första betalda läkarbesök) under tiden du deltar i Joint Academy. Behandlingen blir därefter kostnadsfri så länge ditt frikort är giltigt. Du behöver då registrera ditt frikort hos oss, så att vi vet att du har ett och när det går ut.

För att hämta ut ditt frikort kan du helt enkelt ta med din mobil eller surfplatta till din vårdcentral och visa upp dina kvitton direkt i Joint Academys app. Du hittar dessa under "Kvitton" i din profil. (Detta hittar du högst upp i höger hörn, under dina initialer.)

För att registrera ditt frikort kan du gå in på din profil på Joint Academy, välja “Frikort” och registrera ditt frikort. Detta gör du genom att skriva in frikortsnummer och utgångsdatum.

Hittade du svaret?